Ο Ιβιτς το γερό «χαρτί» της ΑΕΚ για Μλαντένοβιτς!

Ο Ιβιτς το γερό «χαρτί» της ΑΕΚ για Μλαντένοβιτς!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ίλια Ίβιτς είναι το… χαρτί της ΑΕΚ για την μεταγραφή του Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Ο Σέρβος αριστερός μπακ της Λέγκια Γκντανσκ, είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ για το καλοκαίρι, όπου και μένει ελεύθερος. Ο Ίλια Ίβιτς τον έχει στην λίστα του, ενώ σύμφωνα με τα σερβικά Μέσα θα παίξει και καθοριστικό ρόλο για την μεταγραφή του. Αυτό σημειώνει η ιστοσελίδα «telegraf.rs», η οποία αναφέρει πως «ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς, θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την μεταγραφή του Μλαντένοβιτς». Και λογικά, το αναφέρει για το γεγονός ότι και οι δύο κατάγονται από την Σερβία και πιθανό αυτό, να είναι καλό… σημάδι για την μεταγραφή του.

Κι άλλοι στο… παιχνίδι

Παράλληλα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Polsat Sport», ο Μλαντένοβιτς είναι στόχος και άλλης ελληνικής ομάδας. Του Παναθηναϊκού! Πιο συγκεκριμένα, το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει ότι ο Μλαντένοβιτς αποτελεί στόχο των «πράσινων», ενώ τον παρακολουθούν καιη Ριέκα και Αχμάτ Γκροζν.

Έτσι, η «Ένωση» αποδεικνύεται ότι δεν είναι η μοναδική ομάδα που τσεκάρει την περίπτωση του 28χρονου μπακ, ο οποίος φερόταν, πριν από λίγες εβδομάδες, ότι είχε προτάσεις και από την Ρωσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X