Σε μπελάδες ο Λακαζέτ: Έκανε πάλι χρήση αερίου γέλιου

Σε μπελάδες ο Λακαζέτ: Έκανε πάλι χρήση αερίου γέλιου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλεξάντρ Λακαζέτ υπέπεσε στο ίδιο πειθαρχικό παράπτωμα. Περίπου ενάμιση χρόνο αφότου ο ίδιος και συμπαίκτες του στην Άρσεναλ είχαν λάβει αυστηρές συστάσεις από την διοίκηση όταν κυκλοφόρησε πως έκαναν χρήση αερίου γέλιου, ο Γάλλος φορ φαίνεται πως παραστράτησε ξανά.

Στη δημοσιότητα βγήκε ένα βίντεο με τον Λακαζέτ να κάνει χρήση του συγκεκριμένου αερίου και να λέει σε φίλους του πως συνηθίζει να το κάνει συχνά στη διάρκεια της καραντίνας.

Το αποκαλούμενο και κρακ των χίπηδων προκαλεί αυτόματη ευθυμία και γέλιο, ενώ όποιος το εισπνέει έχει παραισθήσεις και χάνει την επαφή με την πραγματικότητα για περίπου ένα λεπτό, ως αποτέλεσμα της απώλειας οξυγόνου. Πάντως δεν είναι τόσο… ανώδυνο, καθώς το αέριο διαλύεται στο αίμα κι έτσι μειώνεται η ποσότητα οξυγόνου προς τον εγκέφαλο και άλλα ζωτικά όργανα. Έτσι υπάρχει κίνδυνος σε κάποιες περιπτώσεις να παρατηρηθούν εγκεφαλικά ή καρδιακά επεισόδια και επιληπτικές κρίσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X