Bundesliga: Το ποδόσφαιρο επέστρεψε διαφορετικό αλλά με «ματσάρες» στη Γερμανία -Πανηγυρισμοί με αγκώνες και αποστάσεις (VIDEO)

Bundesliga: Το ποδόσφαιρο επέστρεψε διαφορετικό αλλά με «ματσάρες» στη Γερμανία -Πανηγυρισμοί με αγκώνες και αποστάσεις (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατά πολύ διαφορετικό επέστρεψε το ποδόσφαιρο την εποχή του κορωνοϊού, ωστόσο, οι αλλαγές δεν εμπόδισαν τις ομάδες της Γερμανίας να προσφέρουν ματσάρες.

Το πρώτο γκολ της εποχής του κορωνοϊού στα μεγάλα πρωταθλήματα του κόσμου σημείωσε ο συνήθης ύποπτος, Ερλινγκ Χάλαντ που έδωσε το προβάδισμα στην Ντόρτμουντ στη ντέρμπι της Κοιλάδας του Ρουρ απέναντι στην Σάλκε. Ο νεαρός φορ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά μετά πανηγύρισε από… απόσταση με τους συμπαίκτες του σε μια… χορογραφία.

Οι κιτρινόμαυροι επικράτησαν εν τέλει 4-0 της συμπολίτισσας με τα υπόλοιπα τέρματα να σημειώνουν ο Τόργκαν Αζάρ και δυο φορές να σκοράρει ο Ραφέλ Γκερέρο.

Αν και από τη σημερινή ημέρα, την λιγότερη σημασία έχουν τα αποτελέσματα, για την… ιστορία την πρώτη ημέρα της ποδοσφαιρικής δράσης εν μέσω κορωνοϊού για την 25η αγωνιστική της Bundesliga, τα αποτελέσματα είναι:

Αουγκσμπουργκ-Βόλφσμπουργκ 1-2
Λειψία – Φράιμπουργκ 1-1
Φορτούνα Ντίσελντορφ – Πάντερμπορν 0-0
Χοφενχάιμ – Χέρτα Βερολινού 0-3
Στις 19:30 η Αιντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχεται την Γκλάντμπαχ.

Ενα… διαφορετικό ποδόσφαιρο

Θα πρέπει μάλλον οι ποδοσφαιρόφιλοι να συνηθίσουν σε μια διαφορετική πραγματικότητα. Αυτή του κορωνοϊού. Οι ποδοσφαιριστές δεν αγκαλιάζονται πλέον στους πανηγυρισμούς των. Αποφεύγουν τις χειραψίες και τις πολλές επαφές, ενώ τα συνεργεία των συλλόγων έχουν συνεχώς το νου τους να απολυμαίνουν ό,τι είναι δυνατόν.

Μπαλές και πάγκοι απολυμάνθηκαν πριν τα ματς, ενώ οι αναπληρωματικοί κάθισαν σε απόσταση και με μάσκα στις περισσότερες περιπτώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X