Ο Ιντρίσα Τουρέ εν δράσει (VIDEO)

Ο Ιντρίσα Τουρέ εν δράσει (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Ιντρίσα Τουρέ είναι στην λίστα της ΑΕΚ.

Ο 22χρονος κεντρικός χαφ της Γιουβέντους (αγωνίζεται στην β’ ομάδα), σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ είναι ξανά στόχος της ΑΕΚ. Ενώ για τον Τουρέ, υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα περί… ενδιαφέροντος της ΑΕΚ και τον Γενάρη. Η «Tuttomercato» αναφέρει: :«Ο Μάσιμο Καρέρα γνωρίζει τον παίκτη και τον έχει παρακολουθήσει. Ενώ τον Γενάρη προσπάθησε να τον φέρει στην ΑΕΚ. Η Ένωση προσπάθησε πολλές φορές να τον πάρει. Και προσπαθεί ξανά με δανεισμό. Είναι… αρχή ακόμα για να πάρει αποφάσεις η Γιουβέντους, αλλά ο δρόμος προς την Αθήνα είναι ανοικτός»

Ο Τουρέ έκανε τα πρώτα του βήματα στη Λειψία, ενώ αργότερα τον απέκτησε η Σάλκε και έπειτα η Βέρντερ Βρέμης. Από εκεί τον… άρπαξε η Γιουβέντους. Έπειτα από μια σεζόν ως δανεικός στην Κ23 της «Γηραιάς Κυρίας», έπεισε με τις ικανότητές του και στην συνέχεια οι Ιταλοί τον αγόρασαν για περίου 1.5 εκατ. ευρώ. Το αρνητικό στην περίπτωσή του είναι πως δεν έχει παραστάσει από το κορυφαίο επίπεδο καθώς σε όλους τους συλλόγους που αγωνίστηκε ήταν στις Β¨ ομάδες τους. Από το καλοκαίρι παίζει με την κ23 της Γιουβέντους.

Δείτε βίντεο με τα πεπραγμένα του νεαρού άσου:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X