Γιάννης Αντετοκούνμπο: Νέο σενάριο για ενδιαφέρον των Χιτ!

«Ο Γιάννης μπορεί να παίρνει μέχρι και 1 δισ. δολάρια στα επόμενα 10 χρόνια» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το περασμένο καλοκαίρι και μετά την προσθήκη του Τζίμι Μπάτλερ στο ρόστερ οι Χιτ κινούνται δυναμικά στην αγορά, αναζητώντας ακόμη έναν σταρ, προκειμένου να κυριαρχήσουν στην Ανατολική Περιφέρεια και να γράψουν το όνομα τους στη λίστα των διεκδικητών του τίλου στο ΝΒΑ.

Μπορεί ο Μπαμ Αντεμπάγιο να έχει εξελιχθεί σε All Star παίκτη, αλλά οι περισσότεροι εκτιμούν ότι οι Χιτ δεν βρίσκονται στο αντίστοιχο επίπεδο με τους Μιλγουόκι Μπακς, Λος Άντζελες Λέικερς και Λος Άντζελες Κλίπερς, που κυνηγούν με αξιώσεις το τρόπαιο. Για να αλλάξει αυτό, το Μαϊάμι θα πρέπει να γίνει τόπος διαμονής ενός ακόμη μεγάλου ονόματος του μπάσκετ.

Μία δεκαετία μάλιστα μετά την «κλοπή» του ΛεΜπρόν Τζέιμς από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, το «Sports Illustrated» προβλέπει ότι ο πρόεδρος των Χιτ, Πατ Ράιλι, θα προσπαθήσει να φέρει ακόμη έναν σπουδαίο παίκτη στο ρόστερ της ομάδας το καλοκαίρι του 2021.

Από όλους τους διαθέσιμους αστέρες του ΝΒΑ, τα… φώτα πέφτουν πάνω στον ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος αναμένεται να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των Χιτ με τους πιθανούς στόχους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X