Συγκλονίζει ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη: «Ήμουν σίγουρος ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη»

Συγκλονίζει ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη: «Ήμουν σίγουρος ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η τελευταία συνεδρίαση στην πολύκροτη δίκη για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη έκρινε ένοχους τους δύο κατηγορούμενους με τον πατέρα της αδικοχαμένης νέας να δηλώνει «στιγμιαία ψυχική ανακούφιση» αλλά να τονίζει πως ο ίδιος και η μητέρα της θα είναι «ψυχικά νεκροί» για όλη τους τη ζωή.
Την ικανοποίησή του για την απόφαση του δικαστηρίου, το οποίο έκρινε ομόφωνα ένοχους τους δύο κατηγορουμένους για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, εξέφρασε ο πατέρας της.

«Ήμουν σίγουρος ότι θα αποδοθεί η δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της» ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη Τοπαλούδη στο φακό της δημόσιας τηλεόρασης (ΕΡΤ1).

Αναφερόμενος στην εισαγγελέα και τη στάση που κράτησε την ευχαρίστησε και υπερασπίστηκε την «ανθρώπινη στάση» που επέδειξε λέγοντας πως «στάθηκε μέχρι τον ουρανό» εκεί που «βρίσκεται σήμερα η Ελένη».

Ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας πρόσθεσε πως λυπάται γιατί κάποιοι δεν υπέδειξαν τον δέοντα σεβασμό στην οικογένεια του αναφερόμενος στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά την αγόρευση της εισαγγελέως.

Ο Γιάννης Τοπαλούδης ανέφερε επίσης: «Έχουμε να κάνουμε με έναν ψυχικό μαραθώνιο πόνο, μέχρι να πεθάνουμε. Αυτά τα άτομα θα μπουν ένοχα στη φυλακή για κάποια χρόνια και θα βγουν κάποια στιγμή. Εμείς όμως θα είμαστε ψυχικά νεκροί και γι΄ αυτό δυστυχώς οι ένοχοι δεν θα πληρώσουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X