ΑΕΚ: «Ψάχνεται» στα αριστερά ο Ίβιτς!

ΑΕΚ: «Ψάχνεται» στα αριστερά ο Ίβιτς!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ «ανοίγεται» για το αριστερό της άκρο.

Το καλοκαίρι έρχεται. Και θα είναι «περίεργο» ελέω του κορωνοϊού, που έχει διαφοροποιήσει τα δεδομένα. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής του «δικεφάλου», Ίλια Ίβιτς έχει κάνει την καλοκαιρινή του προεργασία και έχει στην λίστα του αρκετούς ποδοσφαιριστές. Έτσι και για το αριστερό άκρο, για το οποίο η ΑΕΚ έχει – για του χρόνου – σίγουρο μόνο τον Έλντερ Λόπες, με τον Χουλτ να «βλέπει» την πόρτα της εξόδου.

Τα δεδομένα για Χουλτ

Το συμβόλαιο του Νίκλας Χουλτ είναι γνωστό πως ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Ο Σουηδός μπορεί να αποχωρήσει από την «Ένωση» ως ελεύθερος, με την ΑΕΚ να μην «καίγεται» να τον κρατήσει. Αν ήθελε να διατηρήσει η «Ένωση» και τη νέα σεζόν τον Χουλτ στην ομάδα, θα το είχε κάνει ήδη.

Όμως, πλέον, όλα δείχνουν πως ο Χουλτ μετά από δυόμιση χρόνια στην ομάδα, παίρνει τον δρόμο της εξόδου. Έτσι, θα μείνει ένα «κενό» στο αριστερό άκρο της άμυνας, το οποίο θα κληθεί να το επιλύσει ο Ίλια Ίβιτς.

Αρέσει ο Μλαντένοβιτς

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στην ΑΕΚ. Ο 28χρονος αριστερός μπακ της Λέγκια Γκντανσκ, που γράφτηκε χθες, είναι στη λίστα της ΑΕΚ ενόψει καλοκαιριού και η «Ένωση» τον τσεκάρει και τον έχει υπόψιν για να καλύψει τη θέση του Χουλτ.

Ο Σέρβος, σύμφωνα με τα πολωνικά Μέσα, ζητάει ένα συμβόλαιο της τάξεως των 500 χιλιάδων ευρώ. Ο Μλαντένοβιτς, πάντως, έχει στοιχεία που αρέσουν στον Ίβιτς, ενώ έχει και σημαντική εμπειρία έχοντας αγωνιστεί για πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο με τις φανέλες των Μπόρας Τσάτσακ, Ερυθρού Αστέρα, Μπάτε Μπορίσοβ, Κολωνίας, Σταντάρ Λιέγης και Λέγκιας Γκντανσκ.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως είναι και εν ενεργεία διεθνής με την Σερβία, έχοντας σημειώσει 10 εμφανίσεις.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X