Τσέφεριν: «Νομίζω ότι θα συνεχιστεί το 80% των πρωταθλημάτων»

Tην εκτίμηση ότι το 80% των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί έκανε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν.
Ο πρόεδρος της UEFA δήλωσε ότι ήταν πρόωρο να τερματιστεί η σεζόν στην Ligue 1, μετά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης της χώρας.

«Για μένα, η απόφαση ήταν πρόωρη», δήλωσε ο Τσέφεριν σε συνέντευξή του στο BeIn Sport. «Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι ακυρώθηκε η σεζόν τόσο νωρίς … Δεν είναι ιδανικό, γιατί τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν πολύ και όλοι μπορούν να παίξουν εκτός από λίγα πρωταθλήματα.  Έχουμε ένα συγκεκριμένο σχέδιο για να τερματίσουμε την ευρωπαϊκή σεζόν. Νομίζω ότι τα περισσότερα πρωταθλήματα θα τελειώσουν τη σεζόν. Όσοι δεν το κάνουν και είναι επιλογής τους, θα πρέπει να παίξουν τα προκριματικά εάν θέλουν να συμμετάσχουν σε αγώνες UEFA.

Πρέπει να περιμένουμε να επιβεβαιώσει η εκτελεστική επιτροπή της UEFA τις ημερομηνίες, αλλά μπορώ να πω ότι η ευρωπαϊκή σεζόν θα ολοκληρωθεί, αν όλα παραμείνουν όπως είναι, τον Αύγουστο. Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να ολοκληρώσουμε την ευρωπαϊκή σεζόν. Τα εθνικά πρωταθλήματα είναι ξεχωριστό πράγμα και θα αποφασίσουν ξεχωριστά πώς θέλουν να προχωρήσουν, αλλά όπως είπα και πριν, νομίζω ότι τουλάχιστον το 80% θα τελειώσει τη σεζόν. Αλλά και πάλι στη Γαλλία, είναι κυβερνητική απόφαση, και τι μπορούν να κάνουν οι σύλλογοι, εκτός από το να τη σεβαστούν»,

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X