Αυτή είναι η ηλικία του Ανδρέα Μικρούτσικου

Αυτή είναι η ηλικία του Ανδρέα Μικρούτσικου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γνωρίζετε την ηλικία του Ανδρέα Μικρούτσικου;

Ο αγαπημένος και ταλαντούχος παρουσιαστής, άφησε το στίγμα του στην ελληνική τηλεόραση, ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να αποσυρθεί. Αυτό δεν σημαίνει, ότι δεν απασχολεί. Ανά διαστήματα μαθαίνονται πολλά για τον ίδιο, όπως για παράδειγμα το θέμα που είχε με την υγεία του. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, έγινε γνωστό, ότι στο πλευρό του βρίσκεται μια νέα σύντροφος.

Το 1991 συμμετείχε στην Eurovision με το τραγούδι του Άνοιξη που το τραγουδούσε η Σοφία Βόσσου, που κατέλαβε την 13η θέση. Ένα πλήρες άλμπουμ με το ίδιο όνομα (Άνοιξη) κυκλοφόρησε την ίδια χρονιά, και θεωρείται το καλύτερό του.

Τα έτη 1992 και 1993, ο Μικρούτσικος παρουσίασε Το Μεγάλο Παζάρι. Φεύγοντας από το Mega Channel για τον ANT1, ήταν ο πρώτος που γνώρισε στους Έλληνες την Reality Τηλεόραση. Τα σόου του, όπως το Επιτέλους Μαζί είχαν πολλές κακές κριτικές, παρ’ όλες τις πολύ καλές τηλεοπτικές μετρήσεις. Ο Μικρούτσικος παρουσίασε την πρώτη και τη δεύτερη σεζόν του Big Brother στο κανάλι του ANT1. Παρουσίασε ακόμη τη σχολή μουσικής του ΑΝΤ1, Fame Story. Επίσης παρουσίασε το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι Θησαυροφυλάκιο και πάλι από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, από το 2001 ως το 2004.

Μετά, μετακινήθηκε στον Alpha, όπου παρουσίασε το reality Από Καρδιάς, εκπομπή που διακόπηκε οριστικά μετά από ομόφωνη απόφαση του ΕΣΡ. Η απόφαση ελήφθη έπειτα από σειρά προστίμων που είχε επιβάλει το ΕΣΡ στο κανάλι και σύσταση μεταφοράς της εκπομπής σε βραδινή ζώνη, την οποία δεν ακολούθησε το κανάλι, στις 13 Ιουνίου 2006.

Παρέμεινε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, όπου τον Σεπτέμβριο παρουσίασε την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου Αυτός μας έλειπε, με την Δήμητρα Ρουμπέση και τη Σοφία Βόσσου. Η εκπομπή κόπηκε πρόωρα λόγω χαμηλής τηλεθέασης και αντικαταστάθηκε από τη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή Μες στην καλή χαρά.

Έπειτα, ο Μικρούτσικος παίρνει μεταγραφή στο Star για την παρουσίαση πρωινής εκπομπής με τίτλο Παρέα με τον Αντρέα. Το 2009, ο Μικρούτσικος σπάει το συμβόλαιο του με τον σταθμό και μένει εκτός τηλεόρασης.

Πάμε όμως στο θέμα μας. Πόσο ετών πιστεύετε ότι είναι ο παρουσιαστής; Ο Ανδρέας Μικρούτσικος γεννήθηκε στις 6 Ιουνίου το 1952 (στην Πάτρα). Αυτό σημαίνει, ότι είναι 68 ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X