Ο Βασιλακόπουλος... κατεβάζει τον Τσαγκρώνη στις εκλογές της ΕΟΚ!

Ο Αυγενάκης τελειώνει τον Βασιλακόπουλο από την ΕΟΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Υφυπουργείο Αθλητισμού ανακοίνωσε ότι έφτιαξε την νομοθετική ρύθμιση, με την οποία όλες οι Ομοσπονδίες θα πάνε σε εκλογές το φθινόπωρο που έρχεται.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν μπορεί να είναι υποψήφιος πρόεδρος, καθώς ο νόμος πλέον που είχε φτιάξει η κυβέρνηση και το υφυπουργείο Αθλητισμού δεν του επιτρέπουν να διεκδικήσει την επανεκλογή του.

Σύμφωνα με τον νόμο οι υποψήφιοι πρόεδροι πρέπει να είναι μέχρι 71 ετών και να μην έχουν συμπληρώσει τρεις θητείες στην ίδια θέση.

Ποιος θα είναι λοιπόν, ο υποψήφιος πρόεδρος από την πλευρά του Γιώργου Βασιλακόπουλου και της νυν διοίκησης της Ομοσπονδίας; Την προεδρία θα διεκδικήσει στις εκλογές ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

Ο νυν γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας είναι μια ζωή στην ΕΟΚ, είναι ηγετικό στέλεχος της ΕΟΚ, έχει κάνει σπουδαίο έργο και έχει και τις… ευλογίες του Γιώργου Βασιλακόπουλου.

Τη θέση του προέδρου διεκδικούν βέβαια, κι άλλοι π.χ. ο πρόεδρος του Προμηθέα, Ευάγγελος Λιόλιος, οι Παναγιώτης Φασούλας, Βασίλης Ντάκουρης, Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Όλα έδειχναν ότι οι εκλογές δεν θα γίνονταν φέτος, καθώς οι Ομοσπονδίες πάνε στις κάλπες κάθε 4 χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X