Η ασυνέπεια του Αυγενάκη εκθέτει την Κυβέρνηση!

Η ασυνέπεια του Αυγενάκη εκθέτει την Κυβέρνηση!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μεσημέρι της Πέμπτης (14/5) το Υφυπουργείο Αθλητισμού και ο Λευτέρης Αυγενάκης ανακοίνωσαν ότι οι εκλογές της ΕΠΟ και τον Ομοσπονδιών θα γίνουν τον Φθινόπωρο, καταθέτοντας νομοθετική ρύθμιση.

Με την εξέλιξη αυτή, ο Αυγενάκης εκθέτει την κυβέρνηση με την αθέτηση των λόγων του, ιδιαίτερα όσα έχουν να κάνουν με τις εκλογές στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Να θυμίσουμε πως οι εκλογές στην ΕΠΟ, ήταν προγραμματισμένες να γίνουν εντός του Ιουνίου, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το δελτίου τύπου της ΓΓΑ στις 22 Ιανουαρίου, μετά τη συνάντηση που είχαν οι τέσσερις «μεγάλοι» με την UEFA στο «Μεγάλη Βρετάνια».

Εκτός, από την αθέτηση της συμφωνίας με την αναβολή των εκλογών για το Φθινόπωρο προκύπτουν κι άλλα ζητήματα, εξίσου σημαντικά.

Πρώτον, οι εκλογές θα διεξαχθούν με το πρωτάθλημα να βρίσκεται σε εξέλιξη (!) και δεύτερον, από τον περασμένο Δεκέμβρη υπήρχε κι άλλη συμφωνία, για να γίνουν οι εκλογές παρουσία των διορισμένων τοποτηρητών (FIFA-UEFA) του ελληνικού ποδοσφαίρου, πριν λήξει η θητεία τους, αλλά αυτή τελειώνει μέχρι στις 31 Ιουλίου! Οπότε και σε αυτήν την περίπτωση ο Αυγενάκης αθετεί κάθε συμφωνία.

O Insider

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X