Ντεουλοφέου: «Είναι δύσκολο να ακούς κάθε μέρα ότι πρέπει να είσαι ο επόμενος Μέσι»

Ντεουλοφέου: «Είναι δύσκολο να ακούς κάθε μέρα ότι πρέπει να είσαι ο επόμενος Μέσι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο μεσοεπιθετικός της Γουότφορντ, Ζεράρ Ντεουλοφέου μ μίλησε για τη θητεία του στη Μπαρτσελόνα αλλά και για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε εξαιτίας της πίεσης που υπήρχε.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός μεταξύ άλλων τόνισε πως η πίεση του κόσμου και το γεγονός πως περίμεναν να γίνει ο επόμενος, Λιονέλ Μέσι δεν τον βοήθησαν κατά τη διαμονή του στη Μπαρτσελόνα.

«Όταν είσαι σε νεαρή ηλικία στη Μπαρτσελόνα, υπάρχουν πολλά βλέμματα πάνω σου. Πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν ότι θα είσαι ο επόμενος Ινιέστα, ο επόμενος Μέσι ή κάποιο από τα αστέρια του ποδοσφαίρου. Και αυτό είναι δύσκολο γιατί οι νέοι παίκτες πρέπει να εργάζονται ήρεμα, κάθε μέρα, χωρίς πίεση. Μερικοί άνθρωποι μιλούν πάρα πολύ και δημιουργούν ένα όνειρο για σας που είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί.

Είμαι κάποιος που δεν θέλει να είναι στον πάγκο. Θέλω να παίξω, και αυτό δεν έχει σημασία αν είμαι στη Μπάρτσα, στη Γουότφορντ ή στη Μπάγερν. Αυτό που θέλω είναι να είμαι στο γήπεδο και να είμαι ευτυχισμένος. Μπορείς να είσαι πολύ πιο ευτυχισμένος στη Γουότφορντ παίζοντας παρά στον πάγκο σε μια ομάδα όπως η Μπάρτσα. Εάν δεν παίζεις, δεν είσαι ευτυχισμένος. Αυτή είναι η νοοτροπία μου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X