Γυμναστής Τζόρνταν: «Ποιο flu game; Ο Μάικλ είχε δηλητηριαστεί από πίτσα!» (VIDEO)

Γυμναστής Τζόρνταν: «Ποιο flu game; Ο Μάικλ είχε δηλητηριαστεί από πίτσα!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Game 5 των τελικών του 1997 ανάμεσα σε Μπουλς και Τζαζ έχει μείνει στην ιστορία σαν… flu game. Ο Τζόρνταν ταλαιπωρούταν από γρίπη, η οποία τον δυσκόλευε πολύ, όμως άντεξε και κατάφερε να τελειώσει το ματς με 38 πόντους, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3 κλεψίματα στη νίκη των Μπουλς με 90-88..

Πάντως ο γυμναστής του, Τιμ Γκρόβερ έδωσε μια άλλη εξήγηση για την… γρίπη του Air, αναφέροντας πως ο θρύλος των Μπουλς είχε δηλητηριαστεί από πίτσα.

«Ήταν 100% δηλητηρίαση από φαγητό. Ακούγεται καλύτερα σαν flu game παρά σαν food poisoning game. Ήμασταν στη Γιούτα και η ομάδα αποφάσισε να μείνει στο Park City. To Park City δεν είναι σαν το σημερινό. Όλα έκλειναν νωρίς και δεν υπήρχε room service στο ξενοδοχείο. Ο Τζόρνταν πεινούσε.

End of ad break in 30 s
Καταφέραμε να βρούμε ανοιχτή μια πιτσαρία. Παρήγγειλα πίτσα και όλοι ήξεραν πως ήταν για τον Τζόρνταν όταν ήρθε η παραγγελία. Άνοιξα την πόρτα και είδα 5 ανθρωπους που είχαν έρθει να την παραδώσουν για να δουν τον Τζόρνταν. Πλήρωσα τα παιδιά και όταν έκλεισα είπα στον Μάικλ πως έχω ένα κακό προαίσθημα. Αυτός μου είπε να πάω να γαμ….!

Μόνο ο Τζόρνταν έφαγε την πίτσα. Δεν είχε σημάδια γρίπης πριν από αυτό. Και μετά στις 3 το πρωί με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε να πάω στο δωμάτιο του Μάικλ. Είχε διπλωθεί. Πήρα και τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας και κανείς δεν ήξερε τι πρόβλημα υπήρχε με τον Τζόρνταν. Είχε φάει μόνο λίγα κομμάτια πίτσα. Δεν ξέρω καμιά γρίπη που μπορεί να σε χτυπήσει τόσο γρήγορα, ενώ η τροφική δηλητηρίαση σίγουρα μπορεί», ανέφερε ο Γκρόβερ στο «Pardon My Take» podcast.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X