Δήμαρχος Ντόρτμουντ: «Εκλιπαρώ τους οπαδούς μας να μην συγκεντρωθούν έξω από το γήπεδο»

Δήμαρχος Ντόρτμουντ: «Εκλιπαρώ τους οπαδούς μας να μην συγκεντρωθούν έξω από το γήπεδο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός από ενθουσιασμό έχει προκαλέσει και ανησυχία η επανέναρξη του πρωταθλήματος στη Γερμανία και ιδιαίτερα στον Δήμαρχο της Ντόρτμουντ, ο οποίος παρακάλεσε τους οπαδούς της ομάδας να συγκεντρωθούν προκειμένου να προφυλαχθούν από την πανδημία.

Το Σάββατο (16/05) η Bundesliga επιστρέφει με τον καλύτερο τρόπο, καθώς στις 16:00 ορίστηκε το μεγάλο ντέρμπι Ντόρτμουντ-Σάλκε. Ο δήμαρχος της πόλης, Ullrich Sierau προέτρεψε τους υποστηρικτές της ομάδας, να μην πλησιάσουν το γήπεδο και να παραμείνουν στα σπίτια τους.

«Οι οπαδοί του ποδοσφαίρου, πρέπει να προστατεύσουν τους εαυτούς τους αλλά και όλους τους υπόλοιπους. Παρακαλώ να μην έρθουν στο γήπεδο για να δούνε το ντέρμπι. Δεν τους επιτρέπεται άλλωστε. Πρέπει να διατηρήσουμε τις αποστάσεις, όσο δύσκολο κι αν είναι. Ας μείνουμε σπίτι και ας απολαύσουμε το ντέρμπι από τις οθόνες μας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X