Ούτε από Δευτέρα θα επιτρέπεται η μετακίνηση σε Εύβοια και Λευκάδα

Ούτε από Δευτέρα θα επιτρέπεται η μετακίνηση σε Εύβοια και Λευκάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης ξεκαθάρισε πως την Δευτέρα δεν θα ανοίξουν οι δρόμοι για Εύβοια και Λευκάδα.

Την Τρίτη στην ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας και της Πολιτικής Προστασίας σχετικά με την πορεία του κορονοϊού στην χώρα μας, ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε ανακοινώσει πως την Δευτέρα 18 Μαΐου θα επιτρέπονται ξανά οι μετακινήσεις στην ηπειρωτική Ελλάδα και στην Κρήτη.

Η λογική έλεγε πως η Εύβοια και η Λευκάδα όπου πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, όλοι πηγαίνουν με αυτοκίνητο, θα ήταν στις περιοχές που θα μπορούσε να πάει κάποιος.

Ειδικά για την Εύβοια υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον από κατοίκους της Αθήνας, καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν εξοχικά εκεί.

Ωστόσο ο Υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης έβαλε… φρένο σε όσους ετοίμαζαν βαλίτσες για εκεί. Όπως είπε στον ΣΚΑΙ και αυτές οι περιοχές εντάσσονται στην κατηγορία των νησιών, άσχετα που οι περισσότεροι πηγαίνουν με αυτοκίνητο. Κάτι που ανάγκασε, μεταξύ σοβαρού και αστείου, τον Χρήστο Κούτρα να τον ρωτήσει αν μπορεί να πάει στην Πελοπόννησο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X