Μίλερ: «Αν ακολουθήσουμε όλοι τους κανόνες τότε μπορεί να ολοκληρωθεί η Bundesliga»

Μίλερ: «Η ΑΕΚ έπαιξε καλή άμυνα, σκοράραμε όταν καταφέραμε να... λύσουμε τα μάγια!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Bundesliga ετοιμάζεται να επιστρέψει στις ζωές όλων αυτό το Σαββατοκύριακο και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω της.

Σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής και ένα από αυτά είναι αυτό της Μπάγερν Μονάχου με την Ουνιόν Βερολίνου (17/05, 19:00). Οι «Βαυαροί» όπως και οι υπόλοιπες ομάδες παραμένουν σε μίνι-καραντίνα στα ξενοδοχεία των ομάδων τους, μέχρι τη σέντρα.

Ο Τόμας Μίλερ ο οποίος δηλώνει ανυπόμονος για την επανέναρξη, μίλησε για το πως βιώνει την όλη αυτή κατάσταση.

«Υπάρχουν πολλοί λεπτομερείς κανόνες και οδηγίες στην καθημερινότητα μας, που έπρεπε να συνηθίσουμε πρώτα. Ωστόσο, πρέπει να τους ακολουθήσουμε για την αποφυγή κινδύνου μόλυνσης. Η διατήρηση της απόστασης μεταξύ μας, η προστασία από το στόμα και τη μύτη και η τακτική υγιεινή των χεριών είναι μερικά από αυτά τα οποία ακολουθούμε. Οι αποστάσεις τηρούνται αυστηρά ακόμα και κατά τη διάρκεια γευμάτων και συναντήσεων της ομάδας.

Στο ξενοδοχείο όπου βρισκόμαστε τώρα, δεν έχει άλλο κόσμο, ώστε να μπορούμε να κυκλοφορούμε ελεύθερα σε όλους τους χώρους και να μην μένουμε μόνο στο δωμάτιο μας. Οταν βγαίνουμε από το μονόκλινο δωμάτιο, πρέπει να φοράμε τη μάσκα. Μπορούμε να τη βγάλουμε μόνο κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Αν ακολουθήσουμε όλους τους κανόνες, τότε θεωρώ ότι το πρωτάθλημα μπορεί να παιχτεί και να ολοκληρωθεί χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο τον εαυτό μας ή τους συνανθρώπους μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X