Το πάρτι του Ρόντμαν και του Κιμ Γιονγκ Ουν είχε «καυτές γυναίκες και βότκα»

Το πάρτι του Ρόντμαν και του Κιμ Γιονγκ Ουν είχε «καυτές γυναίκες και βότκα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντένις Ρόντμαν αποκάλυψε τι είχε συμβεί στο πάρτι του Κιμ Γιονγκ Ουν το 2013.

Ο εκκεντρικός πάλαι ποτέ σταρ των Μπουλς έχει αποσυρθεί από τα παρκέ, ωστόσο κρατά το ενδιαφέρον ζωντανό στις μέρες μας. Είτε μέσω του «The Last Dance», είτε μέσω των αποκαλύψεων που κάνει!

Ο 58χρονος μίλησε στο podcast «HotBoxin’» του Μάικ Τάισον για το ταξίδι που είχε κάνει το 2013 στην Βόρεια Κορέα με τους «Harlem Globetrotters». Στην συζήτηση, αναφέρθηκε στο πως γνώρισε τον Κιμ Γιονγκ Ουν – τον οποίο δεν ήξερε καν – αλλά και την φιλία που γεννήθηκε, η οποία κατέληξε σε ένα… άγριο πάρτι.

«Σκεφτόμουν ότι θα υπέγραφα μερικά αυτόγραφα ή ό,τι θα έπαιζα λίγο μπάσκετ. Δεν ήξερα τίποτα για τη Βόρεια Κορέα, ήμουν τελείως άσχετος», είπε και στάθηκε στη στιγμή που 22.000 κόσμου χειροκροτούσαν και νόμιζε ότι ήταν για εκείνον. Ωστόσο, το χειροκρότημα ήταν για τον ηγέτη της χώρας, ο οποίος όταν πλησίασε τον Ρόντμαν, τού είπε: «Ζητήσαμε από τον Μάικλ Τζόρνταν να έρθει αλλά δεν μπορούσε έτσι καλέσαμε εσένα».

Έπειτα έπιασαν κουβέντα για το μπάσκετ, μέχρι που ο Κιμ Γιονγκ Ουν τον κάλεσε σπίτι του, για να παρτάρουν. «Έλα να φάμε απόψε. Θα κάνουμε καραόκε, θα πιούμε βότκα, θα έχουμε καυτές γυναίκες και τέτοια», αποκάλυψε ο Ρόντμαν ότι του είπε και συνέχισε:

«Το επόμενο πράγμα που ξέρω είναι ότι φάγαμε και ήμασταν μεθυσμένοι. Άρχισε να τραγουδάει καραόκε και δεν είχα καμία ιδέα τι έλεγε. Όλοι άρχισαν να χειροκροτούν και είχε μια μπάντα 18 γυναικών γύρω του. Μιλάμε, αυτές οι γυναίκες ήταν ΚΑΥΤΕΣ ΚΑΥΤΕΣ, και όλη την ώρα έπαιζαν αυτό το γαμ$%@#νο τραγούδι. Ένα τραγούδι! Ήταν το theme song από την σειρά “Ντάλας” του 1978».

Και κατέληξε: «Εγώ δεν ανακατεύομαι με την πολιτική. Με ενδιαφέρει ο αθλητισμός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X