Ο Ζλάταν οδηγούσε παράνομα τη Ferrari του και έφαγε πρόστιμο (ΦΩΤΟ)

Ο Ζλάταν οδηγούσε παράνομα τη Ferrari του και έφαγε πρόστιμο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πιάστηκε να οδηγεί παράνομα την πολυτελή του Ferrari αξίας 1,6 εκατ. ευρώ και ο λόγος θα σας εκπλήξει.

Δεν πρόλαβε να πατήσει ιταλικό έδαφος ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και τα καμώματα του στη Σουηδία εν καιρώ καραντίνας τον κυνηγούν.

Συγκεκριμένα, ο σταρ της Μίλαν έλαβε πρόστιμο από το Υπουργείο Μεταφορών της πατρίδας του για παράνομη κυκλοφορία στους δρόμους της Στοκχόλμης πριν από μερικές μέρες και δεν είχε να κάνει σε τίποτα με τους περιορισμούς του lockdown στη χώρα. Ούτε με υπέρβαση του ορίου ταχύτητας.

Ο λόγος είναι ότι ο Ζλάταν δεν είχε δηλώσει τη νέα του Ferrari Monza SP2 και οδηγούσε χωρίς πινακίδες, κάτι που απαγορεύεται στη Σουηδία.

Έτσι, θα αναγκαστεί να πληρώσει για την παράβαση, αν και δεν δείχνει να προβληματίζεται όταν έχει τέτοιο μοντέλο στη συλλογή του (μόλις από τα 499 που κυκλοφορούν παγκοσμίως).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy Birthday to Zlatan

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X