«Επίθεση» Πλατινί σε Ινφαντίνο: «Βγήκε πρόεδρος της FIFA με δόλια μέσα, πρέπει να παραιτηθεί»

«Επίθεση» Πλατινί σε Ινφαντίνο: «Βγήκε πρόεδρος της FIFA με δόλια μέσα, πρέπει να παραιτηθεί»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επίθεση του Μισέλ Πλατινί στον Τζιάνι Ινφαντίνο!

Ο πρώην πρόεδρος της UEFA υποστηρίζει πως ο πρώην συνεργάτης του έφτασε στην προεδρία της FIFA εξαιτίας ενός συνδυασμού συνθηκών και τώρα πρέπει να παραιτηθεί.

«Το πρόβλημα είναι ότι έγινε πρόεδρος της FIFA χάρη σε μια σειρά ειδικών συνθηκών και περιστάσεων, τις οποίες εκμεταλλεύτηκε διότι είναι οπορτουνιστής και χωρίς να έχει κάποια νομιμοποίηση. Για αυτόν τον λόγο, θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει τη θέση του. Το 2016 η προεδρία της FIFA θα ήταν δική μου με μεγάλη πλειοψηφία, όλοι το ξέρουν. Φαίνεται, όμως, ότι από το καλοκαίρι του 2015, ο Ινφαντίνο εργάστηκε δόλια για να εξασφαλίσει τον αποκλεισμό μου» λέει ο Πλατινί και συμπληρώνει αναφερόμενος στο πρόσφατο σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται ο Ινφαντίνο με την κατηγορία ότι παρενέβη σε εισαγγελική έρευνα: «Πέρασε την κόκκινη γραμμή και πρέπει να παραιτηθεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X