Cds: "Μανωλάς, ο ένας εκ των έξι ακλόνητων της Νάπολι"

Cds: "Μανωλάς, ο ένας εκ των έξι ακλόνητων της Νάπολι"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η φετινή σεζόν ήταν πολύ δύσκολη για την Νάπολι. Όχι μόνο ελέω κορονοϊού που ήρθε να σαρώσει όλη την Ευρώπη και να πάρει παραμάζωμα και το ποδόσφαιρο αλλά και εξαιτίας των αρκετών κλυδωνισμών που δέχτηκε η ομάδα του ιταλικού Νότου.

Ο Κάρλο Αντσελότι αποχώρησε στα μέσα της σεζόν δίνοντας τη σκυτάλη στον Τζενάρο Γκατούζο ενώ τους επόμενους μήνες και λίγο πριν τη διακοπή υπήρχαν έντονες φήμες για διάθεση του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να μειώσει το μπάτζετ αφήνοντας να φύγουν βασικά στελέχη της ομάδας.

Τι περιλαμβάνει η επόμενη ημέρα; Ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά, με την “Corriere dello Sport” να υποστηρίζει πάντως μέσα από δημοσίευμα στην ηλεκτρονική μορφή της, πως μόλις έξι είναι οι παίκτες που θα είναι σίγουρα στο ρόστερ και τη νέα σεζόν, αποτελώντας την ραχοκοκαλιά της ομάδας.

Μεταξύ αυτών και ο Κώστας Μανωλάς, με τον διεθνή στόπερ να καταφέρνει στην πρώτη του κιόλας σεζόν στο “Σαν Πάολο” μετά τη μεταγραφή του από την Ρόμα να κερδίζει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων των παρτενοπέι.

“Μανωλάς, μία επένδυση με καλή απόδοση”, αναφέρει χαρακτηριστικα το ιταλικό μέσο, σύμφωνα με το οποίο στο γκρουπ των έξι… ακούνητων παικτών πέρα του Μανωλά θα είναι οι: Ζιελίνσκι, Ινσίνιε, Φαμπιάν Ρουίθ, Ντέμε και Ντι Λορέντσο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X