Κερδίστε υπογεγραμμένη από τον Βράνιες την συλλεκτική φανέλα της ΑΕΚ για τον κορωνοϊό (ΦΩΤΟ)

Κερδίστε υπογεγραμμένη από τον Βράνιες την συλλεκτική φανέλα της ΑΕΚ για τον κορωνοϊό (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλος διαγωνισμός από την ΠΑΕ ΑΕΚ με την συλλεκτική για τον κορωνοϊό φανέλα που φέρει την υπογραφή του Ογκνιεν Βράνιες!

Μπορεί ο Βόσνιος το νούμερο «21» να έχει συνηθίσει πλέον να το φορά με το δικό του όνομα από πάνω, ωστόσο, αυτή τη φορά ο συγκεκριμένος αριθμός -συμβολικός για την Ενωση- χρησιμοποιήθηκε για μια μάχη διαφορετική από όλες όσες έχει δώσει στο γήπεδο η ΑΕΚ. Αυτή ενάντια του κορωνοϊού.

Ο Βόσνιος υπέγραψε μια τέτοια συλλεκτική φανέλα, τα έσοδα από τις οποίες τίθενται για την αγορά υγειονομικού υλικού για το ΕΣΥ. Μπορείτε μάλιστα να κερδίσετε αυτή τη φανέλα μέσα από τον διαγωνισμό της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση:

Κέρδισε τη φανέλα ειδικού σκοπού με την ονομασία #WeFightCovid ,το νούμερο 21 και την υπογραφή του Ογκνιεν Βράνιες!
1) Κάνε follow το account του @aekfc_official
2) Like στην φωτογραφία
3) Επισήμανση 3 φίλους σας κάτω από την φωτογραφία
Λήξη διαγωνισμού 26/5

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Κέρδισε τη φανέλα ειδικού σκοπού με την ονομασία #WeFightCovid ,το νούμερο 2️⃣1️⃣ και την υπογραφή του @ognjen_vranjes‼️ 1) Κάνε follow το account του @aekfc_official 2) Like στην φωτογραφία 3) Επισήμανση 3 φίλους σας κάτω από την φωτογραφία Λήξη διαγωνισμού 26/5 #aekfc #wefightcovid #staysafe #μένουμε_ασφαλείς #EFDN #SupporterofEachOther

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X