Ο Σιμάο απαιτεί τα οφειλόμενα από την Μπερ Σεβά για να παραταθεί ο δανεισμός του!

Ο Σιμάο απαιτεί τα οφειλόμενα από την Μπερ Σεβά για να παραταθεί ο δανεισμός του!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νταβίντ Σιμάο είναι αντιμέτωπος με τα… οικονομικά προβλήματα της Χάποελ Μπερ Σεβά.

Συγκεκριμένα ο δανεισμός του Σιμάο από την ΑΕΚ στον ισραηλινό σύλλογο ολοκληρώνεται στις 31 Μαΐου με την ομάδα να επιθυμεί τη διατήρησή του στο ρόστερ τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, μέχρι δηλαδή το τέλος των εγχώριων διοργανώσεων. Ωστόσο, ο Σιμάο σε συζητήσεις που είχε με τον νομικό εκπρόσωπο της Χάποελ Μπερ Σεβά ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να πάρει εγγύηση ότι θα του καταβληθούν τα χρήματα ώστε να υπάρξει παράταση του δανεισμού του.

Το θέμα παραμένει ανοικτό. Ο ίδιος ο Σιμάο θέλει να ολοκληρώσει τη χρονιά με τη Χάποελ Μπερ Σεβά στο Ισραήλ, όμως τα πάντα θα εξαρτηθούν μέσα στο επόμενο διάστημα κι αν καταφέρει να φτάσει σε συμφωνία μαζί της πάνω στο οικονομικό. Διαφορετικά θα επιστρέψει στην ΑΕΚ νωρίτερα.

Το συμβόλαιό του στην Ένωση έχει διάρκεια ως το 2022 με τον Ίλια Ίβιτς μέσα στο καλοκαίρι να καλείται να βρει λύση σε περίπτωση που η οψιόν αγοράς δεν ασκηθεί από τη Χάποελ Μπερ Σεβά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X