Τέλος και ο Τράγκας από τον «Παραπολιτικά»

Τέλος και ο Τράγκας από τον «Παραπολιτικά»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τέλος της συνεργασίας του Γιώργου Τράγκα με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1» ανακοίνωσε η διοίηκηση του σταθμού σε μία λιτή ανακοίνωση.

Όπως αναφέρεται στο κείμενό της η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών λύθηκε με κοινή απόφαση των δύο πλευρών αλλά ο Γιώργος Τράγκας δεν φεύγει άμεσα. Ο πολύπειρος δημοσιογράφος θα ολοκληρώσει πρώτα τις εκπομπές του Μαΐου πριν αποχωρήσει από τον ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο δημοσιογράφος της πρωινής ζώνης του σταθμού, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ήταν δυσαρεστημένος από τις πολιτικές πιέσεις που δεχόταν για την κριτική του στο κυβερνών κόμμα και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σταθμού:

«Ανακοινώνεται ότι με κοινή συμφωνία των μερών, η συνεργασία του ραδιοφωνικού σταθμού Παραπολιτικά 90,1 με τον κ. Γιώργο Τράγκα ολοκληρώνεται στο τέλος Μαΐου.

Η διοίκηση του ραδιοφωνικού σταθμού ευχαριστεί τον πολύπειρο δημοσιογράφο για τη συνεργασία και την προσφορά του στο πρόγραμμα του σταθμού», όπως γράφει το dailymedia.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X