Έκλεισε στο Mega η Τατιάνα -Πρόταση και στον Αυτιά

Έκλεισε στο Mega η Τατιάνα -Πρόταση και στον Αυτιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οριστική φέρεται να είναι η μετακίνηση της Τατιάνας Στεφανίδου στο νέο Mega.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enimerosi24.gr η παρουσιάστρια έδωσε τα χέρια με την ιδιοκτησία του καναλιού, ώστε από τη νέα σεζόν να ενταχθεί αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ στο δυναμικό του όπου βρίσκεται και ο σύζυγός της, Νίκος Ευαγγελάτος.

Η μετακίνηση της Τατιάνας δεν θεωρείται έκπληξη για τους γνωρίζοντες, αφού όπως υποστηρίζουν ήταν δυσαρεστημένη με τη διοίκηση του Φαλήρου που τη μετακίνησε από το καθημερινό πρόγραμμα στο Σαββατοκύριακο (εξαιτίας της έλευσης του Γιώργου Λιάγκα).

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του Mega λέγεται ότι έχει γίνει πρόταση και στον Γιώργο Αυτιά. Η καλή του πορεία στην πρωινή ζώνη θα έδινε μια έξτρα λύση, ειδικά σε αυτή του Σαββατοκύριακου και παράλληλα θα ενίσχυε τον ενημερωτικό του τομέα.

Ωστόσο ο δημοσιογράφος έχει άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ και δύσκολα θα αποφασίσει να φύγει από το Φάληρο, παρά τη δελεαστική πρόταση της Συγγρού να ενταχθεί στην ομάδα του Mega.

Πηγη: Dailymedia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X