Λόρενζ: «Θα παίζουμε 60 λεπτά και θα πέφτουμε κάτω. Δεν βοηθούν οι πέντε αλλαγές»

Λόρενζ: «Θα παίζουμε 60 λεπτά και θα πέφτουμε κάτω. Δεν βοηθούν οι πέντε αλλαγές»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 31χρονος εξτρέμ της Καρλσρούης μάλλον εξέφρασε μια αρκετά μεγάλη μερίδα συναδέλφων του μιλώντας για την κόπωση που θα παρατηρείται στους ποδοσφαιριστές και τη δυσκολία ν’ ανταποκριθεί το σώμα τους στο γήπεδο έπειτα από δυο μήνες αποχής…

Ο Λόρενζ κάθε άλλο παρά έτοιμος για την επιστροφή του γερμανικού ποδοσφαίρου δηλώνει και ξεκαθαρίζει πως παρά το γεγονός πως θεσπίστηκαν οι πέντε αλλαγές για κάθε ομάδα, δεν θα είναι μέτρο ικανό να βοηθήσει σημαντικά.

Έπειτα από δυο μήνες αποχής και διαφορετικών προπονήσεων, καμία σχέση με την ένταση του φυσιολογικού προγράμματος σε φυσιολογικές συνθήκες, οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές στη Γερμανία θα πατήσουν ξανά χορτάρι και ο έμπειρος εξτρέμ της Καρλσρούης ανέφερε:

«Μετά τη μια ώρα παιχνιδιού θα πέφτουμε κάτω… Δεν θα βοηθήσουν οι πέντε αλλαγές, δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Θα πρέπει να είναι όλοι έτοιμοι για την κόπωση των παικτών και πολλούς τραυματισμούς…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X