Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στην κορυφή της θετικής ψήφου των υπουργών ο Βασίλης Κικίλιας

Κικίλιας: «Υποκριτική η απόφαση της κυβέρνησης για λουκέτο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο υπουργός με τις περισσότερες θετικές απόψεις είναι ο Βασίλης Κικίλιας, όπως φαίνεται από τη δημοσκόπηση της Opinion Poll.

Σύμφωνα με τη βαθμολόγηση, οι πολίτες έχουν κατά 60% θετική άποψη για τον υπουργό Υγείας και ακολουθούν ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος με 55% θετικές απόψεις και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με 54%.

Όπως αναφέρει η ανάλυση της Opinion Poll, είναι φανερό ότι η Κυβέρνηση έχει ένα ιδιαίτερα ισχυρό αποτύπωμα στους Τομείς της Υγείας, της Δημόσιας Διοίκησης , στα Κοινωνικά Προγράμματα με την δραστηριοποίηση και της Αυτοδιοίκησης , στα θέματα Ασφάλειας , στην αίσθηση ασφάλειας για την χώρα από απειλές και τα βήματα στην ψηφιοποίηση του Κράτους.

Έτσι εξηγείται πολιτικά ότι στην πρώτη τριάδα βρίσκονται οι Βασίλης Κικίλιας, Τάκης Θεοδωρικάκος και Νίκος Δένδιας και ότι την δεκάδα συμπληρώνει ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Χρήστος Σταικούρας , Κυριάκος Πιερρακάκης , Νίκος Κεραμέως , Άδωνις Γεωργιάδης και Κώστας Χατζηδάκης σχεδόν με την ίδια επίδοση του Γιώργου Γεραπετρίτη.

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στην κορυφή της θετικής ψήφου των υπουργών ο Βασίλης Κικίλιας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X