Κορωνοϊός-Κύπρος: Ενας νεκρός και έξι νέα κρούσματα

Κορωνοϊός-Κύπρος: Ενας νεκρός και έξι νέα κρούσματα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο θάνατος αφορά γυναίκα 73 ετών, με εξαιρετικά βεβαρυμμένο ιατρικό ιστορικό, που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και κατέληξε χθες. Η τελική αιτία θανάτου θεωρείται ότι είναι η νόσος COVID-19. Συνεπώς, ο συνολικός αριθμός των θανάτων σε ασθενείς θετικούς στον ιό SARS-CoV-2 ανέρχεται σε 22, και οι θάνατοι με τελική αιτία τη νόσο COVID-19 έγιναν 16, 11 άντρες και πέντε γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 71 έτη.

Σε ό,τι αφορά στα νέα περιστατικά της νόσου COVID-19, σύμφωνα με τα δεδομένα από τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης του Υπουργείου Υγείας, από σύνολο 1,393 εργαστηριακών διαγνώσεων εντοπίστηκαν 6 κρούσματα του ιού SARS-CoV-2.

Με βάση και τα σημερινά δεδομένα, ο συνολικός αριθμός των θετικών κρουσμάτων ανήλθε στα 898 (περιλαμβανομένων και των δέκα που εντοπίστηκαν στις Βρετανικές Βάσεις).

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X