Μεσημέρι-απόγευμα η προπόνηση τη Δευτέρα στα Σπάτα

Μεσημέρι-απόγευμα η προπόνηση τη Δευτέρα στα Σπάτα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επιστρέφει στα Σπάτα, μετά τις… ανάσες που δόθηκαν στους παίκτες.

Μετά το ρεπό που δόθηκε την Κυριακή, οι παίκτες επιστρέφουν την Δευτέρα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, προκειμένου να περάσουν το τεστ για τον κορωνοϊό, ακριβώς μια βδομάδα από το προηγούμενο, στο οποίο είχαν υποβληθεί άπαντες στην ΑΕΚ. Και τα τεστ όλων των μελών, είχαν βγει αρνητικά. Η «Ένωση» βάζει σε προτεραιότητα την υγεία όλων των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος και γι’ αυτό γίνονται συνεχή τσεκ, ώστε να βεβαιωθούν άπαντες ότι κανείς δεν έχει κολλήσει τον ιό.

Βέβαια, πριν το τεστ θα γίνει κανονικά προπόνηση. Ενώ και αφότου γίνουν τα τεστ για τον κορωνοϊό, θα συνεχιστεί η προπόνηση το απόγευμα με γκρουπ.

Τέλος, πρέπει να τονιστεί ότι υπάρχουν σκέψεις στην «Ένωση», ώστε να μονιμοποιηθούν οι απογευματινές προπονήσεις, καθώς η θερμοκρασία ελέω του καλοκαιριού ανεβαίνει και είναι δυσκολότερο το έργο των… πρωινών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X