Παρί Σεν Ζερμέν: Δίνει Ντράξλερ και Παρέδες στην Ιντερ για να κρατήσει Ικάρντι

Η κρίση του κορονοϊού φαίνεται ότι οδήγησε τον κόσμο του ποδοσφαίρου να αναζωογονήσει το φαινόμενο της ανταλλαγής ποδοσφαιριστών, μια στρατηγική που σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει πολύ προσεκτικά η Παρί Σεν Ζερμέν για να διατηρήσει στο ρόστερ της και τη νέα σεζόν, τον Μάουρο Ικάρντι.

Στο δυναμικό της θα προσπαθήσει και τη νέα σεζόν να διατηρήσει η Παρί Σεν Ζερμέν τον Αργεντινό στράικερ και για να το πετύχει αυτό σκοπεύει να προσφέρει έμψυχα ανταλλάγματα τους Τζούλιαν Ντράξλερ και Λεάντρο Παρέδες.

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, αφού είδε ότι η μεταγραφή του Λαουτάρο Μαρτίνες στον σύλλογο είναι αδύνατη θέλει με κάθε τρόπο να κρατήσει τον Μάουρο Ικάρντι στο ρόστερ. Ωστόσο, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που έχουν προκύψει εξαιτίας του κορονοϊού δεν μπορεί να προσφέρει ένα τεράστιο ποσό στην Ιντερ για να τον αγοράσει γι’ αυτό και θα επιχείρησε να προσφέρει τους Ντράξλερ και Παρέδες στους «νερατζούρι».

Η Ιντερ δεν «καίγεται» για την παραμονή του Ικάρντι στον ιταλικό σύλλογο και δεν αποκλείεται να δεχθεί την πρόταση των Παριζιάνων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X