Η μυστική ζωή της γυναίκας του Κιμ Γιονγκ Ουν -Αξιωματούχοι «έσβησαν» το παρελθόν της, άγνωστη η ηλικία της

Η μυστική ζωή της γυναίκας του Κιμ Γιονγκ Ουν -Αξιωματούχοι «έσβησαν» το παρελθόν της, άγνωστη η ηλικία της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καθώς οι φήμες για την ασθένεια του Κιμ Γιογνκ Ουν αυξάνονταν τις τελευταίες ημέρες, η προσοχή του διεθνούς Τύπου στράφηκε στη στενή οικογένειά του και κυρίως στη σύζυγό του.

Λίγα είναι γνωστά για την προσωπική ζωή του ηγέτη της Βόρειας Κορέας. Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι του αρέσει ο υπερβολικός τρόπος ζωής, γεμάτος απολαύσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κιμ Γιονγκ Ουν, είναι παντρεμένος από το 2009 με τη Ρι Σολ Γιου, παρ’ όλο που μερικοί υποστηρίζουν ότι αυτό ενδέχεται να μην είναι το πραγματικό της όνομα.

Λέγεται ότι η Πρώτη Κυρία της Βόρειας Κορέας είναι 30 χρονών, με άλλους να πιστεύουν ότι είναι 35. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γιου, είναι κόρη μιας γυναικολόγου και ενός καθηγητή, που ανήκουν στην ελίτ της χώρας. Σπούδασε τραγούδι στην Κίνα και φημολογείται ότι ταξίδεψε στη Νότια Κορέας, ως μία από τις 90 μαζορέτες, για το Ασιατικό Πρωτάθλημα Αθλητισμού του 2005. Υποστηρίζεται ότι αξιωματούχοι της Βόρειας Κορέας προσπάθησαν να διαγράψουν το παρελθόν της- που έχει να κάνει με τη διασκέδαση- από τα αρχεία, κατάσχοντας CD.

Ενώ πολύ λίγα είναι γνωστά για τη ζωή της, η έκταση του δημόσιου προφίλ της είναι στην πραγματικότητα πολύ μεγαλύτερη από ό, τι συνήθως στη Βόρεια Κορέα, που φαίνεται να αποτελεί ένδειξη της απομάκρυνσης του Κιμ Γιουνγκ Ουν από την πιο παραδοσιακή ηγεσία.

Το πιο ξεκάθαρο πράγμα για το καθεστώς της στη δικτατορία, είναι ο τίτλος της. Η Ρι είναι η πρώτη που είναι γνωστή ως «αξιοσέβαστη Πρώτη Κυρία» από το 1974 και έχει κάνει ουσιαστικά περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις από ό,τι έλεγε ο άγραφος κανόνας στη Βόρεια Κορέα πριν αναλάβει τα ηνία της χώρας, ο Κιμ Γιουνκ Ουν από τον πατέρα του, το 2011.

Η Ρι έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση το 2012 και χαρακτηρίστηκε ως «η σύζυγός του, η Σύντροφος Ρι Σολ Γιου». Πιστεύεται ότι το ζευγάρι έχει τρία παιδιά. Το μεγαλύτερό τους, που είναι αγόρι, θα γίνει οκτώ χρονών φέτος, ενώ το όνομά του είναι άγνωστο.

Το 2012 η Ρι λέγεται ότι γέννησε ένα κορίτσι του οποίου το όνομα αποκαλύφθηκε ως Κιμ Τζου-ε, από τον σταρ του μπάσκετ Ντένις Ρόντμαν, ο οποίος είναι προσωπικός φίλος του Κιμ Γιουνγκ Ουν. «Είναι ένας καλός μπαμπάς κι έχει μια όμορφη οικογένεια», είπε χαρακτηριστικά.  Σύμφωνα με πηγές από τη Νότια Κορέα, η Ρι απέκτησε ένα τρίτο παιδί τον Φεβρουάριο του 2017, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Oι απουσίες της από το προσκήνιο και οι φήμες

Κατά περιόδους, η Ρι Σολ Γιου, την οποία ο Κιμ Γιονγκ Ουν παντρεύτηκε μετά από οδηγίες του πατέρα του, εξαφανίζεται από το προσκήνιο.

Στα τέλη του 2016 διεθνή ΜΜΕ παρατήρησαν ότι η Ρι, είχε να εμφανιστεί δημοσίως για τουλάχιστον επτά μήνες, απουσία που πυροδότησε φήμες ότι ίσως είχε περιπέσει σε δυσμένεια. Αργότερα όμως, πηγές δυτικών μυστικών υπηρεσιών ανέφεραν ότι η απουσία της πιθανότατα συνδεόταν με την εγκυμοσύνη της κι ότι έφερε στον κόσμο ένα παιδί στις αρχές του 2017.

Το ίδιο είχε συμβεί και το 2012, όταν η Ρι είχε και πάλι εξαφανιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα από τη δημόσια ζωή, κάτι που αποδόθηκε αργότερα επίσης σε μια εγκυμοσύνη.

Μια σπάνια ματιά στην προσωπικότητά της, μας έχει δώσει ο διάσημος σεφ σούσι Kenji Fujimoto, ο οποίος ήταν προηγουμένως προσωπικός μάγειρας του πατέρα του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Γνώρισε τη Ρι και αργότερα είπε στο CNN: «Είναι τόσο γοητευτική… Δεν μπορώ να περιγράψω τη φωνή της, είναι τόσο απαλή… Μου είπε, “Καλώς ήλθατε στη δημοκρατία. Λείπατε τόσο πολύ στον σύντροφό μας, τον Ανώτατο Διοικητή. Μιλούσε πάντα για εσάς. Σας ευχαριστώ που ήρθατε”». Τότε λέγεται, ότι η Ρι του χάρισε μια τσάντα Dior πριν αυτός επιστρέψει στην Ιαπωνία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X