Εφιάλτης για Έρικσεν στο Μιλάνο: Μένει στο προπονητικό της Ίντερ

Εφιάλτης για Έρικσεν στο Μιλάνο: Μένει στο προπονητικό της Ίντερ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι περισσότεροι διάσημοι ποδοσφαιριστές πέρασαν την περίοδο της καραντίνας στα πολυτελή σπίτια τους, παρέα με τις συντρόφους τους ή τις οικογένειές τους. Όχι όμως ο Κρίστιαν Έρικσεν, που πέρασε μάλλον εφιαλτικά το τελευταίο δίμηνο.

Μιλώντας στη Sun, αποκάλυψε πως εξακολουθεί να διαμένει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, καθώς όταν μπήκε «λουκέτο» σε όλο το Μιλάνο λόγω της πανδημίας, εκείνος δεν είχε καταφέρει ακόμη να βρει μόνιμη κατοικία.

«Σκέφτηκα να ζητήσω από τον Λουκάκου ή τον Γιανγκ να μείνω μαζί τους, αλλά έχουν οικογένειες μαζί τους και δεν θα ήταν εύκολο να κοιμάσαι στον καναπέ για τόσες μέρες. Έτσι κατέληξα στο προπονητικό κέντρο, παρέα με τον σεφ και πέντε μέλη του σταφ, που αποφάσισαν να μπουν μόνοι τους σε καραντίνα για να προφυλάξουν τις οικογένειές τους
», τόνισε.

Μάλιστα, μια μέρα κινδύνεψε και με κυρώσεις από τις αρχές, όταν πήγε στο σούπερ μάρκετ. «Με σταμάτησαν αστυνομικοί και με τα κακά ιταλικά μου προσπάθησα να τους εξηγήσω γιατί κυκλοφορούσα», ανέφερε.

Μέσα σε όλα, ο Έρικσεν δεν μπορεί να προπονηθεί και κανονικά, αφού οι εγκαταστάσεις είναι κλειστές για εκγύμναση. «Τρέχω στο πάρκινγκ στο υπόγειο, αλλά υπολόγισα πως μπορώ να τρέξω μόνο 35 μέτρα και μετά ξανά πίσω. Δεν έχω πιάσει μπάλα εδώ και επτά εβδομάδες. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό και έχει αρχίσει να μου λείπει πολύ», επισήμανε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X