Νύχτα έντασης στην Κυψέλη -Μολότοφ σε αστυνομικούς, φθορές σε καταστήματα από αντιεξουσιαστές (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Νύχτα έντασης στην Κυψέλη -Μολότοφ σε αστυνομικούς, φθορές σε καταστήματα από αντιεξουσιαστές (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νύχτα έντασης διαδραματίζεται στην Κυψέλη με αντιεξουσιαστές να επιτίθενται σε άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ με βόμβες μολότοφ.

Εκταση φαίνεται να παίρνουν τα επεισόδια που ξεκίνησαν πριν λίγες ώρες στην Κυψέλη με την πορεία αντιεξουσιαστών στην περιοχή ως «αντίποινα» των συλλήψεων που πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή.

Πριν λίγες ώρες άγνωστοι επιτέθηκαν με πέτρες σε καταστήματα στην Κυψέλη προκαλώντας ζημιές στην πρόσοψη καταστημάτων. Τόσο σε σούπερ μάρκετ, όσο και σε συνοικιακά καταστήματα, ενώ την «πλήρωσαν» και κάποια οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή εκείνη τη στιγμή.

Ολα ξεκίνησαν από μια πορεία κινητοποίησης με αφορμή την απαγόρευση μεγάλων συγκεντρώσεων στις πλατείες της περιοχής υπό τον φόβο της διασποράς του κορωνοϊού.

Επειτα, καταγράφηκαν επεισόδια, όταν ομάδα εκατοντάδων αντιεξουσιαστών έσπασαν βιτρίνες ως απάντηση στις προσαγωγές της Παρασκευής και την απομάκρυνση των διαδηλωτών από την αστυνομία.

Προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την Πατησίων, όπου την τελευταία ώρα έχουν στήσει «μπλόκο» τα ΜΑΤ, ώστε η ένταση να μη μεταφερθεί στο Πολυτεχνείο και τα Εξάρχεια.

Ανδρες της αστυνομίας παρέμεναν κοντά τους, στην πορεία τους προσπαθώντας να ελέγξουν την κατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X