Αρνητική στους αγώνες σε ουδέτερα γήπεδα η Γουότφορντ

«Πάγωμα» μισθών και στη Γουότφορντ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γουότφορντ είναι η τελευταία ομάδα που εξέφρασε τη διαφωνία της στο project της Premier League για επανέναρξη.

Σύμφωνα με το project που έχει δημιουργηθεί, τα εναπομείναντα 92 ματς για τη σεζόν 2019-20 θα παιχτούν σε 8-10 ουδέτερα γήπεδα, τα οποία μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια των αθλητών και τα εγκρίνει η αστυνομία. Ομως, Μπράιτον και Αστον Βίλα, έκαναν σαφές ότι δεν συμφωνούν με τα όσα προτείνονται, αφού θεωρούν ότι το να παραιτηθούν του πλεονεκτήματος της έδρας μπορεί να επηρεάσει τις ελπίδες τους για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

«Δεν υπάρχει αλτρουισμός στην Premier League» ήταν η τοποθέτηση του εκτελεστικού διευθυντή των Hornets, Σκοτ Ντάξμπερι. «Υπάρχουν 20 διαφορετικά ενδιαφέροντα τα οποία κάποιες φορές μπορεί να συμπίπτουν, όμως δεν εργάζονται πάντα για να προστατεύσουν το ένα το άλλο. Αλλες ομάδες συμφωνούν με το Project Restart, όπως η Λίβερπουλ, η οποία θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και άλλα club που θα εξασφαλίσουν έξοδο στην Ευρώπη. Ομως υπάρχουν τουλάχιστον 6 ομάδες που θα δώσουν μάχη για την παραμονή και ανησυχούν για τα καταστροφικά αποτελέσματα αυτού του μίνι πρωταθλήματος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X