Προπόνηση με... μέτρο και ρεπό την Κυριακή

Εικόνες από την επιστροφή της ΑΕΚ στις προπονήσεις στα Σπάτα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα πάρουν… ανάσες την Κυριακή.

Τα Σπάτα ξανά απέκτησαν ζωή, καθώς οι προπονήσεις έστω και σε γκρουπ ξεκίνησαν και πάλι. Βέβαια, για να γίνει η… επανεκκίνηση στα Σπάτα, την περασμένη Δευτέρα οι παίκτες της «Ένωσης» πέρασαν από τεστ για κορωνοϊό – όπως και όλοι όσοι απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα -, τα οποία βγήκαν αρνητικά. Και έτσι από την Τετάρτη μπήκαν και πάλι στην… ρουτίνα των προπονήσεων όλοι στην ΑΕΚ.

Όμως, χρειάζεται προσοχή, διότι οι παίκτες έμειναν κάτι παραπάνω από ενάμιση μήνα, εκτός δράσης. Γι’ αυτό και γίνεται ειδική διαχείριση, ώστε να μην προκύψουν τραυματισμοί. Ως εκ τούτου, για αύριο οι παίκτες του «δικεφάλου» έχουν πάρει ρεπό, προκειμένου να πάρουν κάποιες ανάσες. Ετσι, η προπόνηση χθες ήταν πολύ χαλαρή, ώστε να μην υπάρξει απότομη επιβάρυνση με τον κίνδυνο των θλάσεων.

Παράλληλα, πρέπει να θυμίσουμε πως την Δευτέρα οι παίκτες θα περάσουν ξανά από τεστ για τον κορωνοϊό, ώστε να μπορούν να συνεχιστούν οι προπονήσεις κανονικά στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X