Μίλαν: Κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα!

Μίλαν - Ουντινέζε: Ματσάρα και φοβερή ανατροπή για τους «ροσονέρι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της Μίλαν, Σκαρόνι τόνισε ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές από την Μίλαν που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

«Στο Μιλάνο έχουμε ορισμένους παίκτες οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τον κορωνοϊό και τώρα είναι στη διαδικασία της ανάρρωσης» τόνισε αρχικά ο Σκαρόνι, χωρίς να κατονομάσει τους νοσούντες και πρόσθεσε πως «…μπορώ όμως να σας διαβεβαιώσω πως οι Μαλντίνι, πατέρας και γιος, είναι πλέον καλά. Το Μιλανέλο (σ.σ. προπονητικό κέντρο της Μίλαν) είναι ανοικτό και έχουμε ήδη ξεκινήσει προπονήσεις, διατηρώντας τις αποστάσεις και τους κανόνες. Προχωράμε προς την επανεκκίνηση».

Και συνέχισε ο Σκαρόνι, μιλώντας πολύ «κυνικά» για την όλη κατάσταση: «Πρέπει όλοι μας να συνηθίσουμε να ζούμε με τον ιό και αυτό ισχύει και για το ποδόσφαιρο. Δεν είναι δυνατόν να παραμείνουμε… ακίνητοι μέχρι να μηδενιστούν τα κρούσματα. Βασικά μπορούμε να υιοθετήσουμε τη γερμανική φόρμουλα, που απαιτεί από εκείνους που έχουν προσβληθεί να μπαίνουν σε καραντίνα και οι υπόλοιποι να συνεχίζουν κανονικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X