Μαλντίνι: «Θα δουλέψω μόνο για τη Μίλαν»

Μαλντίνι: «Θα δουλέψω μόνο για τη Μίλαν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η θέση του στη διεύθυνση ποδοσφαίρου της Μίλαν κλονίστηκε, μετά την αποπομπή του Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, με τον οποίο διατηρούσε στενές σχέσεις. Αυτό, όμως, δεν πτοεί τον Πάολο Μαλντίνι, ο οποίος παραμένει στο διοικητικό του πόστο και εξέφρασε ότι ακόμα κι αν οι Ροσονέρι τον διώξουν, αυτό θα είναι και το τέλος στο τρέχον κεφάλαιο της καριέρας του.

«Θα δουλέψω ως διευθυντής μόνο στη Μίλαν, για κανέναν άλλον σύλλογο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εμβληματικός Καπιτάνο της Μίλαν σε live στο Instagram με τον Φιλίπο Ιντζάγκι, όπου μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε και στο ενδεχόμενο επανέναρξης της Serie A, που είναι μονόδρομος:

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, αλλά το να μην συνεχιστεί η σεζόν θα είναι καταστροφή από κάθε οπτική. Η Γαλλία έκανε λάθος που σταμάτησε το ποδόσφαιρο απευθείας, αλλά κι εμείς θα δεχτούμε το όποιο πόρισμα της κυβέρνησης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X