Χαρδαλιάς: «Ισχύει η απαγόρευση μετακίνησης σε άλλο νομό»

Χαρδαλιάς: «Ισχύει η απαγόρευση μετακίνησης σε άλλο νομό»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό ισχύει στο ακέραιο επανέλαβε ο Νίκος Χαρδαλιάς, τονίζοντας ότι είναι προτιμότερο να προχωρήσουμε αργά.

Στο ακέραιο και όπως είχε ανακοινωθεί ισχύει η απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό επανέλαβε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς κατά την αποψινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό.

Τα πρώτα 24ώρα της δεύτερης φάσης δείχνουν ότι η ελληνική κοινωνία αντιλαμβάνεται συντριπτικά την κρισιμότητα της κατάστασης και την ανάγκη τήρησης των κανόνων, τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Είναι προτιμότερο να προχωρήσουμε αργά απ’ ό,τι να αναγκαστούμε να γυρίσουμε πίσω, τόνισε και προσέθεσε πως ένα από τα πράγματα που μπορούν να μας γυρίσουν πίσω είναι και η προσπάθεια ελάχιστων να λειτουργήσουν τα καταστήματά τους νωρίτερα από το προβλεπόμενο.

Ενημέρωσε ότι χθες εντοπίστηκαν δύο κάφε-μπαρ τα οποία λειτουργούσαν παράνομα.

Συνολικά τις τελευταίες 4 ημέρες ανακοίνωσε πως έχουν διαπιστωθεί 18 παραβάσεις σχετικές με τη λειτουργία επιχειρήσεων και έχουν πραγματοποιηθεί 19 συλλήψεις.

Πηγή: athensvoice

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X