Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της επίθεσης στον Ολυμπιακό Θεσσαλονίκης

Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της επίθεσης στον Ολυμπιακό Θεσσαλονίκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ταυτοποίηση των δραστών που συμμετείχαν στην επίθεση σε ποδοσφαιριστές και παράγοντες της Κ17 του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης, τον περασμένο Σεπτέμβριο στο παιχνίδι με τον Ποντιακό Πολυδενδρίου, προέβη η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Στην ταυτοποίηση εννέα ατόμων ως δράστες της επίθεσης σε αγώνα του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης προχώρησε η Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος εννέα ανδρών ηλικίας 22 έως 52 ετών για τα κατά περίπτωση αδικήματα της «Διατάραξης κοινής ειρήνης», «Σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία», «Επικίνδυνης σωματικής βλάβης», «Φθοράς ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία», «Ληστείας κατά συναυτουργία», παράβασης του Νόμου «Περί όπλων» και «Αδικημάτων» και παράβασης του Νόμου που αφορά σε «Αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις».

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, περί τις αρχές Σεπτεμβρίου 2019, οι προαναφερόμενοι μαζί με έτερους δράστες μετέβησαν σε περιοχή της Θέρμης, όπου κατά τη διάρκεια διεξαγωγής φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα προπονητικού χαρακτήρα μεταξύ των ομάδων «Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης¨(Κ17) – ¨Ποντιακός Σύλλογος Πολυδενδρίου Λαγκαδά» εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου και μετερχόμενοι απειλές σε βάρος ποδοσφαιριστών και παραγόντων της πρώτης ομάδας, τους εξανάγκασαν να παραδώσουν τις φανέλες τους, τις οποίες τοποθέτησαν σε σακίδιο μαζί με εξοπλισμό που έφερε τα διακριτικά της ίδιας ομάδας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., κατά τη διάρκεια του περιστατικού, μέρος των δραστών άσκησε βία σε βάρος δύο ποδοσφαιριστών και του υπεύθυνου της σχολής ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο εξ’ αυτών

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X