Super League: Σήμερα η νέα τηλεδιάσκεψη του ΠΣΑΠ με τους αρχηγούς των ομάδων για τις περικοπές

Super League: Στις 21:00 θα γίνει η τηλεδιάσκεψη των αρχηγών για την μείωση!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σήμερα στις 9 το βράδυ θα γίνει η τηλεδιάσκεψη των μελών του ΠΣΑΠ με τους αρχηγούς των 14 ομάδων της Super League.

Αντικείμενο της συζήτησης θα είναι η πρόταση για περικοπές στα συμβόλαια των παικτών που πρότεινε η Λίγκα.

Η διοίκηση της Super League έχει προτείνει «ψαλίδι» 25% στα φετινά συμβόλαια εξαιτίας της κρίσης που προκάλεσε ο κορωνοϊός, ενώ ζητούν να ανέβουν οι περικοπές στο 33% σε περίπτωση που δεν συνεχιστεί τελικά η σεζόν. Η πρόταση αυτή έχει προκαλέσει αντιδράσεις από μεγάλη μερίδα των ποδοσφαιριστών, καθώς ιδίως για τους χαμηλόμισθους που θα υποστούν μεγάλη οικονομική ζημιά σε τέτοια περίπτωση.

Την περασμένη Δευτέρα έγινε μία πρώτη συζήτηση μεταξύ των μελών του ΠΣΑΠ και των αρχηγών των 14 ομάδων της Super League, που αναμένεται να τα πουν πάλι και σήμερα, ώστε να πάρουν μία απόφαση. Ηδη έχουν ενημερωθεί οι συμπαίκτες τους στις ομάδες του πρωταθλήματος, με το κλίμα να είναι άσχημο καθώς θεωρούν προσβλητική την πρόταση της Λίγκας, την οποία και αναμένεται να απορρίψουν όταν θα αρχίσουν τις διαπραγματεύσεις, πιθανότατα από αύριο, Σάββατο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X