Μαρινάκης-Μαρτίνς: Στον Πειραιά αγνοούν πλήρως τα μέτρα για τον κορωνοϊό (ΦΩΤΟ)

Μαρινάκης-Μαρτίνς: Στον Πειραιά αγνοούν πλήρως τα μέτρα για τον κορωνοϊό (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρότι Ολυμπιακός, ακόμα και ο Σωτήρης Τσιόδρας θα «έχανε» το μυαλό του με την φωτογραφία του Πέδρο Μαρτίνς με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Πορτογάλος προπονητής, βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά. Αυτό ήταν ούτως ή άλλως συμφωνημένο, ωστόσο ο Μαρτίνς βρέθηκε με τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού για τα διαδικαστικά. Ενα από αυτά ήταν και οι καθερωμένες φωτογραφίες.

Πάντως, μια εξ αυτών δείχνει παντελής έλλειψη γνώσης των κανόνων υγιεινής λόγω κορωνοϊού. Τι έκαναν; Φωτογραφήθηκαν και με καμάρι μάλιστα δίνοντας τα χέρια! Κάτι που έχει τονιστεί πολλάκις πως πρέπει να αποφεύγεται λόγω του ιού. Την ώρα που η ΑΕΚ πασχίζει να διαμορφώσει τα Σπάτα σε ένα προπονητικό κέντρο – παράδειγμα τήρησης των κανόνων υγιεινής, κάνουν την εμφάνισή τους τέτοιες εικόνες:

Δείτε: 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X