Σάκοτα: «Κάποιοι παίκτες φοβούνται, θεωρούν πως δεν είναι λογικό να συνεχιστεί η σεζόν»

Σάκοτα: «Θέλαμε πραγματική τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για το ενδεχόμενο επανέναρξης της Euroleague και αναφέρθηκε στις σκέψεις των Αμερικανών παικτών του.

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «Tanjug» ανέφερε για τα πρώτα βήματα που κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου και για το άμεσο μέλλον τους: «Ήταν λογικό ότι μας ζητήθηκε να κάνουμε τα τεστ. Βέβαια, δεν ξέρουμε από εδώ και πέρα πώς θα συνεχιστεί η καθημερινότητά μας. Υπάρχουν περιορισμοί, δεν ξέρουμε αν θα αρχίσουν ξανά τα πρωταθλήματα. Αν αρχίσουν, απατείται διαφορετική προπόνηση.

Αυτοί οι δύο μήνες ήταν περίεργοι. Οι παίκτες υποτίθεται πως θα έπαιζαν αυτό το διάστημα τα πιο σημαντικά παιχνίδια της ζωής τους. Τώρα κανείς δεν ξέρει τι θα φέρει η επόμενη μέρα. Ξέρω, όμως, πως κανένας παίκτης δεν θέλει να σταματήσει η δράση. Η διοργάνωση δεν είναι στα χέρια μας. Περιμένουμε τις αποφάσεις από τις αρχές. Μας είπαν πως θα γνωρίζουμε τι θα γίνει μέχρι τις 24 Μαΐου».

Έπειτα, στάθηκε στην επικοινωνία του με Αμερικανούς παίκτες, όπως οι Μπίλι Μπάρον, Κέβιν Πάντερ και Λορένζο Μπράουν και τόνισε: «Μίλησα με τους Αμερικανούς παίκτες στο τηλέφωνο. Όλοι αναρωτιούνται τι θα συμβεί. Κάποιοι φοβούνται, θεωρούν πως δεν είναι λογικό να συνεχιστεί η χρονιά. Ελπίζουμε να τους έχουμε μαζί μας, εάν συνεχιστεί, γιατί αποτελούν παίκτες – κλειδιά για εμάς. Μετά την επιστροφή θα υπάρχουν και προβλήματα με την καραντίνα. Δεν θα έχουμε μια φυσιολογική προετοιμασία. Αν αρχίσει ξανά η σεζόν, θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X