Γιουβέντους: Ο Ιγκουαΐν δεν ενδίδει στο φλερτ της Ρίβερ Πλέιτ

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν δεν έχει ακόμα επιστρέψει στο Τορίνο και συνεχίζει να βρίσκεται στην πατρίδα του στο πλευρό της άρρωστης μητέρας του, με αποτέλεσμα αρκετοί να είναι εκείνοι που θεωρούν πως δεν θα ξαναφορέσει τη φανέλα της Γιουβέντους.

Αφενός γιατί όταν έφυγε από την Ιταλία εν μέσω κορονοϊού ψυχράνθηκαν κάπως οι σχέσεις του με τη βέκια σινιόρα και αφετέρου γιατι όλο αυτό το διάστημα υποβόσκει ένα φλερτ με την Ρίβερ Πλέιτ, την ομάδα στην οποία πρωτοέφτιαξε το όνομά του πριν περάσει την άλλη πλευρά του Ατλαντικού την περασμένη δεκαετία για να παίξει στην Ευρώπη.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πατέρας του “Πιπίτα”, Χόρχε Ιγκουαΐν, μέσω συνέντευξής του στον αργεντίνικο τηλεοπτικό σταθμό “TNS Sports”, δεν υπάρχει περίπτωση στην παρούσα φάση να υλοποιηθεί το σενάριο που θέλει τον γιο του να επιστρέφει στην Αργεντινή για λογαριασμό των μιγιονάριος.

“Δεν είναι ακόμα η στιγμή. Έχει ακόμα έναν χρόνο συμβολαίου με την Γιουβέντους και θέλει να το τιμήσει. Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό το ζήτημα γιατί προς το παρόν πρόκειται μόνο για φαντασία.

Το μεταγραφικό παζάρι στην Ευρώπη είναι πάρα πολύ διαφορετικό σε σύγκριση με αυτό της Αργεντινής και ένας παίκτης όπως ο γιος μου δεν μπορεί να επιστρέψει προς το παρόν στην Ρίβερ”, τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ δεν άφησε ασχολίαστα και αρκετά αρνητικά σχόλια που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα για τον φορ των μπιανονέρι.
“Υπάρχουν παίκτες που δέχονται πάρα πολλή κριτική, πιστεύω πως συγκεκριμένος κόσμος είναι ανόητος. Περνούν όλη τη μέρα τους με το να κάνουν επιθέσεις μέσω των social media.

Δεν ξέρει κανείς ποιοι είναι, όποιος επιτίθεται σε κάποιον άλλο μέσω διαδικτύου είναι τόσ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X