«Δολοφόνοι» χαρακτήρων από τον Πειραιά!

Για ακόμα μια φορά τα… καμώματα από το λιμάνι είναι περίεργα.

Το τελευταίο διάστημα έχει χαθεί ξανά κάθε μέτρο από τους «κόκκινους» του Πειραιά και υπάρχει μέγιστη ασέβεια προσωπικής και επαγγελματικής ζωής ανθρώπων.

Οι εκβιασμοί και οι ευθείες απειλές έχουν γίνει και πάλι συνήθεια και τα δύο περιστατικά που έχουν συμβεί τα τελευταία 24ωρα δείχνουν του λόγου το αληθές.

Ιστοσελίδα που εκφράζει έντονα την αδυναμία της στον Ολυμπιακό, δημοσίευσε ανυπόγραφο κείμενο, κάνοντας αναίτια και απαράδεκτη… επίθεση στον Αντιπρόεδρο της ΑΕΚ και πρόεδρο της Super League, Μηνά Λυσάνδρου.

Το δημοσίευμα χωρίς ντροπή… μπερδεύει τις αρμοδιότητες και την προσωπική ζωή του Λυσάνδρου, με στόχο φυσικά να επηρεάσει τα «πιστεύω» του Μηνά, ο οποίος έχει αποδείξει πολλάκις ότι είναι άκρως αντικειμενικός και σωστός σε αυτά που πρεσβεύει και σε αυτά που είναι υπεύθυνος να κάνει.

Οι «επιθέσεις» σε οικογένειες ανθρώπων που βρίσκονται στην επικαιρότητα είναι άνανδρες και χρίζουν τουλάχιστον εισαγγελικής παρέμβασης.

Το… Western του Πειραιά

Την Τετάρτη (6/5) ήρθε στην επιφάνεια άλλη μία… περίεργη πράξη από το Λιμάνι και αποδείχθηκε ξανά πως η κατάσταση έχει ξεφύγει επικίνδυνα και κάποιοι δεν υπολογίζουν τίποτα.

Η «μαφία του ποδοσφαίρου» που επιχειρεί να βάλει φίμωτρο σε όσους αντιστέκονται σθεναρά στην μπερλουσκονοποίηση της χώρας πήγε το σχέδιο «δαιμονοποίησης» ένα βήμα παρακάτω.

Πιο συγκεκριμένα, σε πολλά μέρη στον Πειραιά, τοιχοκολλήθηκαν τα πρόσωπα τεσσάρων αθλητικών συντακτών αλλά και του γνωστού δικηγόρου στην καταγγελία των ερυθρολεύκων περί πολυιδιοκτησίας. Μάλιστα, μια αφίσα βρέθηκε και έξω από τα γραφεία του Ολυμπιακού, δείχνοντας ξανά πως δεν φοβούνται τίποτα.

Με υβριστικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς η εγκληματική ομάδα του Πειραιά που εκπόνησε και εκτέλεσε αυτό το «συμβόλαιο», επιχειρεί να κάνει γνωστά στους πολίτες της πόλης τα πρόσωπα τους, προφανώς με σκοπό να «αναλάβουν δράση» οι «πρόθυμοι και άβουλοι θερμοκέφαλοι». Μια ξεκάθαρη στοχοποίηση που μοιάζει με ευθεία επικήρυξη.

Δεν είναι σύμπτωση

Τα δύο αυτά περιστατικά δεν είναι ασφαλώς τυχαία και φυσικά προέρχονται από την ίδια… γειτονιά. Οι απαράδεκτες αυτές επιθέσεις το τελευταίο διάστημα «δείχνουν» προς τα έξω κάποιον φόβο και κάποια ενοχή, θέλοντας φυσικά να επηρεάσουν καταστάσεις και υπολήψεις.

Πλέον, μένει να φανεί πως θα κινηθεί η Πολιτεία (Αυγενάκης, Χρυσοχοϊδης) σε αυτά τα ελεεινά επεισόδια κι αν ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης πάρει μέτρα για την απαράδεκτη αυτή τοιχοκόλληση.

Ο Ενωσίτης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X