Κορωνοϊός: Μείωση δέκα δισ. ευρώ της αξίας των ποδοσφαιριστών λόγω του ιού!

«Και να φύγει για την Ιταλία ο Μέσι, δεν θα είναι καταστροφή»!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η KPMG εκτιμά ότι τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, όπου έχει τελειώσει  οριστικά η σεζόν, θα μπορούσαν να χάσουν τέσσερα δισεκατομμύρια ευρώ.

Η έρευνα αφορά, επίσης Βέλγιο, Ολλανδία Πορτογαλία, Τουρκία και την Championship της Αγγλίας, συνολικά 4.183 παίκτες και εντόπισε παράγοντες που θα επηρεάσουν την τιμή του παίκτη, όπως η οικονομική διαθεσιμότητα, η διάρκεια των συμβολαίων, η ηλικία, η ανάπτυξη των ακαδημιών.

Στη χειρότερη περίπτωση, όπως αναφέρθηκε, η αξία των παικτών στην Ευρώπη θα μειωθεί κατά περίπου 10 δισεκατομμύρια ευρώ.

Η κατάσταση θα βελτιωνόταν σαφώς αν αρχίσουν ξανά τα πρωταθλήματα. Από τους μεγάλους συλλόγους η Ντόρτμουντ, εξαιτίας των μεγάλων σε διάρκεια συμβολαίων και των νέων παικτών έχει θα είχε τις λιγότερες απώλειες (21%).

Αναφορικά με την αξία των ποδοσφαιριστών, για παράδειγμα ο Μέσι έχει χάσει το 28% της αξίας του, δηλαδή 44 εκατομμύρια ευρώ, ξεπερνώντας τον Μπαπέ που έχασε 42,9 εκατομμυρίων ευρώ. Ακολουθεί ο Χάαλαντ με την πτώση της αξίας του να φτάνει τα 37 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο χάνει  13 εκατομμύρια ευρώ της αξίας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X