ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός χέρι-χέρι επιμένουν να... ονειρεύονται διακοπή του πρωταθλήματος!

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός χέρι-χέρι επιμένουν να... ονειρεύονται διακοπή του πρωταθλήματος!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οριστική διακοπή του πρωταθλήματος ονειρεύονται ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του dikisports η ομάδα της Θεσσαλονίκης χαράζει κοινή πορεία με εκείνη του Γιάννη Αλαφούζο θέλοντας να μπει οριστικά… παύλα στην φετινή σεζόν της Super League.

Υπενθυμίζουμε ότι στην τηλεδιάστησκεψη της προηγούμενης εβδομάδας οι δυο ΠΑΕ είχαν εκφράσει εκ νέου την πρόθεσή τους να διακοπεί το πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, κατά την ψηφοφορία των ομάδων για συνέχιση ή όχι της σεζόν, διακοπή ψήφισε ξανά ο Παναθηναϊκός, ο οποίος και στην πρώτη τηλεδιάσκεψη δια στόματος Αλαφούζου είχε προτείνει να μην ολοκληρωθεί η σεζόν. Κατά ψήφισε και ο ΠΑΟΚ που δεδομένα βολεύεται για να μην διακινδυνεύσει την 2η θέση από την ΑΕΚ και τα προκριματικά του Champions League.

Οπως φαίνεται αμφότεροι συνεχίζουν -λόγω ιδίων συμφερόντων- να θέλουν να διακοπεί η σεζόν και να μην κυλήσει ξανά μπάλα στα ελληνικά γήπεδα για φέτος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X