Κορωνοϊός: 147 οι νεκροί στην Ελλάδα -21 νέα κρούσματα, τα 11 σε δομή των Ενόπλων Δυνάμεων

Διευθυντής του NHS της Βρετανίας: «Η μάχη με τον κορωνοϊό θα είναι μαραθώνιος, όχι σπριντ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην επίσημη ενημέρωση του κ. Τσιόδρα ανακοινώθηκε πως το τελευταίο 24ωρο στη χώρα μας καταγράφηκαν μόλις 21 νέα κρούσματα, ενώ ένας συμπολίτης μας έχασε τη ζωή του από τον κορωνοϊό. Μόλις 21 νέα κρούσματα από τον νέο κορωνοϊό στην Ελλάδα ανακοίνωση το υπουργείο Υγείας. Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανέρχεται σε 2663.

Όπως ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας από τα 21 νέα κρούσματα, τα 11 αφορούν υγειονομική δομή ενόπλων δυνάμεων. Από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα το 55,5% αφορά άνδρες.

Τα 603 από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα σχετίζονται με ταξίδι στο εξωτερικό. Τα 1326 σχετίζονται με κάποιο ήδη γνωστό κρούσμα.

Ανακοινώθηκε ακόμη ότι 35 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε Μονάδες εντατικής θεραπείας. Η διάμεση ηλικία τους είναι τα 68 έτη ενώ οι 8 εξ αυτών είναι γυναίκες. Το 97% των διασωληνωμένων έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα ή είναι άνω των 70 ετών.

Όπως ανακοινώθηκε 82 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Ένας ακόμη θάνατος καταγράφηκε τις τελευταίες 24 ώρες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X