«Θα ακυρωθεί η σεζόν στην Αγγλία, αν...»

Απορρίφθηκε η έφεση για Ομπαμεγιάνγκ, παραμένει η τιμωρία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για ακύρωση της σεζόν στην Premier League αν οι ομάδες δεν δεχτούν να παίξουν σε ουδέτερες έδρες έκανε λόγο ο διευθύνων σύμβουλος της Λίγκας, Ρίτσαρντ Μπίβαν.

Νέα δεδομένα στο τραπέζι για τη συνέχεια της Premier League που βρίσκεται σε αναστολή από τις 13 Μαρτίου, ενδέχεται να βάλει το θέμα των ουδέτερων γηπέδων, το οποίο ακούγεται έντονα στο Νησί.

Για να εγκριθεί η συγκεκριμένη απόφαση, θα πρέπει να την υπερψηφίσουν οι 14 από τις 20 ομάδες, τη στιγμή που η Μπράιτον έχει ήδη εκφραστεί αρνητικά.

Σε ερώτηση για το αν η αρνητική ψήφος για ουδέτερες έδρες θα μπορούσε να οδηγήσει σε ακύρωση της σεζόν στην Premier League, ο διευθύνων σύμβουλος της Λίγκας, Ρίτσαρντ Μπίβαν απάντησε πως: “Ναι, νομίζω πως ισχύει”.

Επιπλέον ο Μπίβαν επισημαίνει ότι κανείς δεν πρόκειται να εξαναγκάσει ποδοσφαιριστές που δεν θέλουν να αγωνιστούν υπό τον φόβο του κορωνοϊού, να παίξουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X