Ο τελικός της ντροπής: Έτσι παραχάραξε την ιστορία ο ΠΑΟΚ

Ο τελικός της ντροπής: Έτσι παραχάραξε την ιστορία ο ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαν σήμερα το 2017 έγινε ο αλησμόνητος αγώνας και ο τελικός της ντροπής στο Βόλο, με την ΑΕΚ να χάνει το Κύπελλο, έπειτα από τα… όργια των Κομίνη και Καλφόγλου.

Ο οργανισμός του ΠΑΟΚ πανηγύρισε έξαλλα τον πιο βρώμικο τίτλο στη σύγχρονη ιστορία, ωστόσο από τότε φάνηκαν τα πρώτα… σημάδια του νέου χαλίφη, θέλοντας φυσικά να μοιάσουν στην ομάδα του Πειραιά.

Θυμίζουμε πως για να φτάσει ο ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο τελικό, έγιναν όργια και στη Τούμπα κατά του Παναθηναϊκού, με τον διαιτητή Κύζα να σφυρίζει 100-0 υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Κανείς ωστόσο δεν περίμενε ότι.. το έργο θα έχει και συνέχεια.

Μετά το τέλος με του αγώνα στην Τούμπα, ο Ιβάν Σαββίδης είχε κάνει δηλώσεις , τονίζοντας με απόλυτη σιγουριά πως το «Κύπελλο αυτό, είναι δικό μας», παρότι απέμενε ο τελικός με την ΑΕΚ. Κάτι θα ήξερε όμως…

Η ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο έχασε έναν τίτλο, ελέω… Καλφόγλου, με τον Ενρίκε να σκοράρει, όντας εκτεθειμένος δύο μέτρα. Η περιβόητη φάση ήταν ορατή και με γυμνό μάτι, αλλά ο βοηθός του Κομίνη, έκλεισε τα… μάτια.

Η απόφαση να διεξαχθεί ο τελικός στο Πανθεσσαλικό αποδείχθηκε άκρως λανθασμένη, αλλά όλα ήταν υπέρ του ΠΑΟΚ. Ακόμα και οι θέσεις των επισήμων και της ΕΠΟ που είχαν γεμίσει με ασπρόμαυρες φανέλες.

Παρά το κραυγαλέο «λάθος» του Καλφόγλου και τον χαμένο τίτλο, η ΑΕΚ αποχώρησε, χωρίς να προκαλέσει, χωρίς να κάνει… πόλεμο και χωρίς να μπει με… κουμπούρια στο γήπεδο.

Επειδή όμως το δίκαιο πάντα κερδίζει, μετά από ένα χρόνο, ήρθε η δικαίωση με το πιο παντελονάτο πρωτάθλημα της ΑΕΚ και την αξέχαστη φιέστα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΥΓ. Όσα αναφέρει το… επετειακό tweet του ΠΑΟΚ για εκείνον τον τελικό: «Πριν τρία χρόνια, κερδίσαμε την ΑΕΚ με 2-1 στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος στην εποχή του Ιβάν Σαββίδη».

Ο Γκρανκάσας

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X