Μελισσανίδης και Ίβιτς αποφασίζουν για το σχέδιο τη νέας ΑΕΚ!

Μελισσανίδης και Ίβιτς αποφασίζουν για το σχέδιο τη νέας ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ κινούνται σε ρυθμούς… νέας συνάντησης.

Νέα δεδομένα έχει φέρει στον αθλητικό ο κορωνοϊός και η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Σύμφωνα με τη sportime, αναμένεται συνάντηση ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Ίλια Ίβιτς αναφορικά με το πλάνο της νέας σεζόν. Θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές και διαφοροποιήσει από το αρχικό πλάνο διότι τα οικονομικά δεδομένα δεν είναι τα ίδια με αυτά προ κορωνοϊού.

Αυτό θα διαφοροποιήσει και τις σκέψεις για τις υποθέσεις των δανεικών, αλλά και των μεταγραφών που θα κάνει η ΑΕΚ το καλοκαίρι, καθώς και των πρόωρων ανανεώσεων.

Ωστόσο, αν δεν κοπάσει ο κορωνοϊός και δεν οριστικοποιηθεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος τότε δεν μπορούν να παρθούν οριστικές αποφάσεις. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να συνυπολογιστεί και το δεδομένο της κατασκευής του γηπέδου, με τον Μελισσανίδη να έχει ρίξει μεγάλο βάρος σε αυτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X