Έτοιμος να επιστρέψει στο Μιλάνο ο Ιμπραΐμοβιτς

Ιμπραχίμοβιτς: "Ανοικτό να παίξω στη Χάμαρμπι μετά τη Μίλαν"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέσα στην εβδομάδα θα επιστρέψει στο Μιλάνο ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στη Σουηδία και ακολουθούσε πρόγραμμα προπόνησης στη Χάμαρμπι.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο Σουηδός επιθετικός επικοινώνησε με τη διοίκηση της Μίλαν για την επιστροφή του και πλέον αναμένει την ημέρα που θα ταξιδέψει στην Ιταλία. Το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει ότι εάν ήταν στο χέρι του 38χρονου άσου δεν θα ταξίδευε αυτή τη χρονική περίοδο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Με την άφιξη του στο Μιλάνο, θα περάσει τα ιατρικά τεστ και κατόπιν, όπως συμβαίνει με όλους τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο εξωτερικό, θα μείνει για 14 ημέρες σε καραντίνα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το μέλλον του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στους «ροσονέρι» είναι αβέβαιο, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και δεν φαίνεται να υπάρχει προοπτική να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X